Besøk oss på Facebook!Send oss en mail 

Benteler Aluminium Systems Norway AS

Verdensledende på lettvekt, sikkerhet og kollisjonssikring av biler. Produksjonen på Raufoss omfatter hele verdikjeden fra støping av egne legeringer, via ekstrudering og fullautomatisert forming av profiler til ferdige produkter.
webside

Dokka Fasteners AS

Dokka Fasteners er spesialprodusent av festeelementer til krevende oppgaver, som f.eks. festebolter til vindmøller.
webside

Eidsiva Energi

Eidsiva er et kraftselskap som eies av Hedmark og Oppland fylkeskommuner og 26 kommuner i begge fylker.
webside

Hapro Electronics AS

Bedrift som driver produksjon og tjenesteyting for elektronikk- og dataindustrien. Hapro er en av Norges ledende kontraktsprodusenter av profesjonell elektronikk.
webside

Hexagon Composites ASA

Et holdingselskap som eier Hexagon Ragasco og Hexagon Raufoss. De to selskapene produserer henholdsvis gassbeholdere og lagrings- og transportsystestemer for gass og bensin sylindere for naturgass i komposittmateriale.
webside

Hydal Aluminium Profiler AS

Bedriften er et pressverk som lager aluminiumsprofiler, med betydelige markedsandeler i byggbransjen og underleveranser til automotive. Flere av bedriftene i NCE Raufoss er kunder av Hydal Aluminium Profiler.
webside

INTEK AS

INTEK er et kunnskapssenter med fokus på smarte innovative løsninger for industrien. INTEK utvikler ofte i samarbeid med kunde spesialløsninger til produksjonsceller eller produksjonslinjer.
webside

Kongsberg Automotive Raufoss

Avdelingen på Raufoss designer, utvikler og produserer bremserørkoblinger, sikkerhetsdeler til bremser til lastebil, busser og tilhengere – både i messing og plastkompositt.
webside

Mustad Autoline AS

Selskapet produserer og selger mekanisert utstyr til verdens linefiskeflåte og har en markedsandel på mer enn 90 %. Selskapet har hovedkontor på Gjøvik og har 60 ansatte i tillegg til salgskontorer rundt om i verden.
webside

Nammo AS

En høyteknologibedrift spesialisert innenfor design, utvikling og produksjon av ammunisjon og rakettmotorer, samt demilitarisering. Virksomhet i mange land som ledes fra hovedkontoret på Raufoss.
webside

Plastal AS

Bedriften er blant de ledende produsentene av overflatebehandlet og sprøytestøpte plastkomponenter til den europeiske bilindustrien.
webside

Raufoss Næringspark

Parken er en av Norges største industriparker, og forvaltes gjennom Raufoss Eiendomsforvaltning AS.
webside

Raufoss Technology AS

Utvikler og produserer hjuloppheng i lettvektsaluminium til den globale bilindustrien, med kunder på flere kontinenter. Bedriftens fabrikker har ekstrem grad av automasjon, de mest moderne produksjonssystemer og høy kvalitet.
webside

Raufoss Water & Gas AS

En markedsleder i Europa på koblinger for VA/VSS-industrien i Europa. Varemerket er ISIFLO-koblinger som utvikles og produseres på Raufoss. Koblingene lanseres nå i komposittversjoner.
webside

SINTEF Manufacturing AS

Et nasjonalt kompetansesenter for vareproduksjon som leverer spisskompetanse innen automatisert produksjon, teknologiledelse, verdikjedestyring og materialteknologi, og bidrar i tillegg med laboratorie- og verkstedstjenester.
webside

Sparebank 1 Østlandet

Sparebank 1 Østlandet er den ledende leverandør av finansielle tjenester i Innlandet. Banken er en del av Sparebank 1 Gruppen, som har hovedsete på Hamar og 27 kontorer i Hedmark og Oppland.
webside

 

Steertec Raufoss AS

Utviklinger og produserer styrekolonner og andre komponenter i aluminium for internasjonal bilindustri. Bedriften eies av det tyske konsernet Willi Elbe Group.
webside

Topro AS

Topro driver utvikling og produksjon av løsninger innen mekanisk produksjon og elektronikk. Bedriften har stor eksport av tekniske hjelpemidler, og har ca 300 ansatte med hovedbase på Gjøvik.
webside

TotAl-gruppen

En industriell nettverksorganisasjon som styrker innovasjon og verdiskapning i bedrifter som er engasjert i foredling av aluminium. Gruppen har 48 medlemsbedrifter.
webside