Besøk oss på Facebook!Send oss en mail 

Intek-utstyr for 8,2 millioner til Hunton

12.10.2017


Intek Engineering AS skal levere pakkeanlegg med robot og annet utstyr til Huntons fabrikk nummer to i Hunndalen. Kontrakten er på 8,2 millioner kroner.

 – Vi synes det er ekstra gøy at den beste løsningen for oss var en lokal leverandør, sier produksjonsdirektør Runar Jakobsen i Hunton Fiber. Som mange kjenner til er hjørnesteinsbedriften i Gjøvik sentrum i ferd med å bygge fabrikk nummer to for trefiberisolasjon. Syljuåsen AS er i full sving med arbeidet i Hunton næringspark i Skjerven skog i Hunndalen.

Utstyret fra Intek Engineering på Sagvoll ved Raufoss skal leveres og monteres på ettervinteren.

Produksjonsdirektør Jakobsen legger til at Intek over lang tid har vært en av de beste i klassen på robotisering, pakking og produkthåndtering.

For Intek Engineering har en avtale verdt 8,2 millioner kroner stor betydning, også sett i forhold til det gode driftsåret i fjor. Da endte omsetningen på 58,6 millioner kroner med et resultat på 3,3 millioner kroner før skatt.

Administrerende direktør Anita Hager er en av de to største eierne. Hun er takknemlig for Hunton valg av lokal leverandør:

– Vi er utrolig glad for å kunne være med å bidra med vår kunnskap og erfaring i prosjektet. Vi synes også det er spennende at Hunton utvikler og legger denne fabrikken til lokalområdet, sier Anita Hager. Hun tilføyer: – Vi føler oss ikke kun som en leverandør, men som en del av teamet som skal lage den beste fabrikken.

Artikkel hentet fra Oppland Arbeiderblad (Bjørn Erik Berntsen)

Geir

Tilbake til aktuelt
KONTAKTPERSONER

Prosjektkoordinator
Lars Rognås
lars.rognas@sintef.no
Tlf: 4085216

AKTUELT

SINTEF Raufoss Manufacturing og NCE Raufoss får N
38 næringsmiljøer fra hele landet har søkt Siva om opptak i den nye ordningen Norsk katapult, blant annet SINTEF Raufoss Manufacturing p...
Les mer ›››
Foreslår basisfinansiering til SINTEF Raufoss Man
I dag, 12. oktober, har Regjeringen Solberg lagt frem sitt forslag til statsbudsjett for 2018. Regjeringen foreslår å øke basisbevilgning...
Les mer ›››
Intek-utstyr for 8,2 millioner til Hunton
Intek Engineering AS skal levere pakkeanlegg med robot og annet utstyr til Huntons fabrikk nummer to i Hunndalen. Kontrakten er på 8,2 mill...
Les mer ›››
Industriprisen
Har du husket å melde på deg og din bedrift? ...
Les mer ›››

NYHETER

Nyhetsbrev