Besøk oss på Facebook!Send oss en mail 

Intek-utstyr for 8,2 millioner til Hunton

12.10.2017


Intek Engineering AS skal levere pakkeanlegg med robot og annet utstyr til Huntons fabrikk nummer to i Hunndalen. Kontrakten er på 8,2 millioner kroner.

 – Vi synes det er ekstra gøy at den beste løsningen for oss var en lokal leverandør, sier produksjonsdirektør Runar Jakobsen i Hunton Fiber. Som mange kjenner til er hjørnesteinsbedriften i Gjøvik sentrum i ferd med å bygge fabrikk nummer to for trefiberisolasjon. Syljuåsen AS er i full sving med arbeidet i Hunton næringspark i Skjerven skog i Hunndalen.

Utstyret fra Intek Engineering på Sagvoll ved Raufoss skal leveres og monteres på ettervinteren.

Produksjonsdirektør Jakobsen legger til at Intek over lang tid har vært en av de beste i klassen på robotisering, pakking og produkthåndtering.

For Intek Engineering har en avtale verdt 8,2 millioner kroner stor betydning, også sett i forhold til det gode driftsåret i fjor. Da endte omsetningen på 58,6 millioner kroner med et resultat på 3,3 millioner kroner før skatt.

Administrerende direktør Anita Hager er en av de to største eierne. Hun er takknemlig for Hunton valg av lokal leverandør:

– Vi er utrolig glad for å kunne være med å bidra med vår kunnskap og erfaring i prosjektet. Vi synes også det er spennende at Hunton utvikler og legger denne fabrikken til lokalområdet, sier Anita Hager. Hun tilføyer: – Vi føler oss ikke kun som en leverandør, men som en del av teamet som skal lage den beste fabrikken.

Artikkel hentet fra Oppland Arbeiderblad (Bjørn Erik Berntsen)

Geir

Tilbake til aktuelt
KONTAKTPERSONER

Prosjektkoordinator
Lars Rognås
lars.rognas@sintef.no
Tlf: 4085216

AKTUELT

Hexagon Ragasco har nådd en ny milepæl
Enda et mål er nådd for Hexagon Ragasco: selskapet feirer at 15 millioner gassbeholdere er solgt over hele verden. ...
Les mer ›››
Utreder mulighet for batterifabrikk i Gjøvikregio
NCE Raufoss og Total Innovation er engasjert i flere prosjekter ved industriell satsing på batteriproduksjon. Nå får partnere penger til ...
Les mer ›››
Profil-Lakkering AS blir en del av Hydal Aluminium
14. September signerte Hydal Aluminium Profiler en avtale om kjøp av samtlige aksjer i Profil-Lakkering AS. Gjennom nesten 30 år har bedri...
Les mer ›››
Hexagon Ragasco bygde 100 000 gassbeholdere for VW
Hexagon Ragasco bygde 100 000 gassbeholdere for VW. ...
Les mer ›››

NYHETER

Nyhetsbrev