Besøk oss på Facebook!Send oss en mail 

Workshop med Universal Robots

18.10.2019

30. oktober kl 08.00-12.00 arrangeres det workshop om robotisering og automasjon i regi av Universal Robots og Cobotnor. Workshopen blir holdt på Katapultsenteret på Raufoss.

Universal Robots Norge og Cobotnor AS vil denne dagen sammen med internasjonale aktører innen teknologi løsninger for automasjons applikasjoner, presentere hvilke muligheter robotisering av produksjon via Coboter også vil gi deres bedrift store fortrinn i et allerede sterkt konkurrerende marked.

Det blir presentasjon og workshop, der det blir 6 roboter tilgjengelig for deltakerne å styre. Til stede vil det være fagkompetente mennesker som kan svare på spørsmål deltakerne måtte ha rundt løsninger for deres egen bedrift.

Påmeldingslink

Hei og takk for at vi får sende dere invitasjonen til en spennende dag innen robotisering og automasjon, 30 oktober 2019, 8:00-12:00, som vil bli holdt på Norwegian Catapult Center, Kortosvegen, 2830 Raufoss.

Universal Robots Norge og Cobotnor AS vil denne dagen sammen med internasjonale aktører innen teknologi løsninger for automasjons applikasjoner, presentere hvilke muligheter robotisering av produksjon via Coboter også vil gi deres bedrift store fortrinn i et allerede sterkt konkurrerende marked.

Vi håper å se dere denne dagen for en presentasjon og workshop, der vi har med oss 6 stk roboter som dere selv kan få lov til å styre. Til stedet vil det være fagkompetente mennesker som kan svare på de spørsmål dere måtte ha rundt løsninger for DERES bedrift.

Meld dere på via denne link for å sikre dere en plass i salen allerede nå

Velkommen til Universal Robots+ Workshop 30. oktober på Raufoss!

www.universal-robots.com

NCE Raufoss

Tilbake til aktuelt