Besøk oss på Facebook!Send oss en mail 

Kompetansereise til München og Augsburg innen Industri 4.0

22.10.2019

Nysgjerrig på hva som i dag skjer innen Industri 4.0 i begrepet sin vugge? Ønsker du å se med egne øyne hvordan spennende teknologibedrifter som BMW og Siemens bruker avansert Industri 4.0-teknologi selv? Alt dette gis du nå mulighet til gjennom NCE Raufoss og NCE Raufoss Omstillingsmotor.

Velkommen å melde deg på!

Her følger lenke til evenementet på Norsk-tysk Handelskammer sin hjemmeside med program, info og påmelding

Påmeldingen er bindende. Påmeldingsfrist er 28. oktober.


Bakgrunn

NCE Raufoss har som mål å spre sin kompetanse, videreutvikle NCE Raufoss sin ledende posisjon og demonstrere praktiske industrielle løsninger innen de muliggjørende teknologiene "Avanserte produksjonsmetoder" og "Avanserte materialer". Gjennom å sikre flere tilgang til denne kompetansen bidrar vi til å gjøre norsk industri og norske SMB'er grønnere, smartere, mer nyskapende og mer produktive. Det å kunne tilnærme seg – og ta i bruk – teknologier, systemer og organisatoriske løsninger innen Industri 4.0 står her helt sentralt for norske SMB'er i denne utviklingen. NCE Raufoss ønsker  å bidra til å hjelpe SMB'er med dette på kort og lang sikt og ser dermed at kontinuerlig kompetanseheving innenfor Industri 4.0 for bedriftene i NCE Raufoss er avgjørende for å oppnå dette. NCE Raufoss Omstillingsmotor er et program som ledes av SINTEF Manufacturing som skal bidra til dette for SMB'er med en målsetning om å hjelpe 80 bedrifter i året.

Som et ledd i denne kompetansehevingen ønsker SINTEF Manufacturing på vegne av NCE Raufoss, gjennom NCE Raufoss Omstillingsmotor, å invitere til en studietur på tema Industri 4.0 til München og Augsburg den 4-6. desember. Turen arrangeres i samarbeid med Norsk-Tysk Handelskammer.

Vi håper at dere, de viktige bidragsytene i denne jobben, ønsker å bli med på denne spennende reisen. Vi tenker at vi blir ca 20 stykker som reiser på onsdag kveld 4. desember og kommer hjem på kvelden fredag 6. desember. Vi kan friste med spennende tur til BMW Group plant, Siemens AG Corporate Technology og MAI Carbon-klyngen, i tillegg til mulighet til å besøke et tysk julemarked.


Praktiske opplysninger

Hver enkelt deltaker legger ut for reisen til og fra Tyskland og hotellrom (betales på plass på hotellet) og fakturerer oss/Omstillingsmotor totalt beløp ved hjemkomst. Fakturaadresse: Omstillingmotor, c/o fakturamottak, Postboks 4515, 8608 Mo i Rana. Anbefalt utreise: SAS OSL-MUC: 11.25-13.50 eller 18.40-21-05. Anbefalt hjemreise: SAS MUC-OSL: 15.40-17.55.

NCE Raufoss

Tilbake til aktuelt